esmaspäev, 27. august 2012

Lillkapsa-juustusupp




  • 2 sl võid
  • 1 sibul
  • 2 suuremat kartulit
  • 1 suurem lillkapsas
  • 8 - 10 dl kanapuljongit
  • 200 g sulatatud juustu
  • 2 dl riivitud juustu
  • Soola
  • Serveerimiseks meelepäraseid ürte ja röstitud seemneid 
Kuumuta potis või ning prae hakitud sibulat paar minutit. Lisa tükeldatud kartul, õisikuteks murtud lillkapsas ja puljong. Keeda 15-20 minutit ning püreesta saumikseriga. Tõsta supi sisse sulatatud juust ja riivjuust. Kuumuta, kuni juustud on sulanud. Vajadusel lisa soola. Serveeri meelepäraste seemnete ja ürtidega.

Allikas: Valio Kuninga Gouda retseptiraamat


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar