pühapäev, 12. august 2012

Kirsimoos šokolaadiga


Hõrk ja veidi luksuslikum tumeda šokolaadi ja konjakiga kirsimoos.




  • 1 kg kirsse või mureleid
  • 1 pakk (330 g) Dansukkeri 1+3 moosisuhkrut 
  • 1 spl sidrunimahla
  • 75 g riivitud tumedat šokolaadi
  • 2 spl konjakit
Peske kirsid ja eemaldage kivid. Purustage või tükeldage kirsid ning asetage koos moosisuhkru ja sidrunimahlaga keedunõusse. Keetke 5-10 minutit. Eemaldage keedunõu pliidilt ja koorige vaht. Segage juurde šokolaad ja konjak. Valage eelsoojendatud purkidesse ja sulgege õhukindlalt. Säilitage jahedas.

Allikas: Dansukker

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar