reede, 9. november 2012

Hapukoore-maisihelbekattega kanafileed


Kanafileed, mis on kastetud kõigepealt hapukooresse ja seejärel karriga maitsestatud maisihelbepurusse, mistõttu jääb kana kaunilt kollane. Tänu maisihelvestele on kanafilee kate mõnusalt krõbe.



  • 6 kanafileed
  • 130-150 g maisihelbeid
  • 0,5 tl karrit
  • 1 tl pitsamaitseainet
  • Soola
  • 3,5 dl hapukoort
  • 80 g võid



Pese kanafileed ja kuivata majapidamispaberiga.
Purusta maisihelbed. Vala purustatud maisihelbed suurele taldrikule, sega hulka sool, pitsamaitseaine ja karri. Vala hapukoor teisele taldrikule, lisa maitseks veidi soola. Veereta kanafileesid hapukoores, seejärel rulli maisihelvestes. Aseta fileed võiga määritud ahjuvormi. Lõika külmast võist õhukesed ribad ja pane fileedele. Küpseta 175 kraadi juures umbes 1 tund.

Allikas: "Stiina kokaraamat 2"


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar