teisipäev, 2. august 2011

Pudingu-kohupiimatäidisega mustikakook


Krõbeda ja magusa tordipulbrist purukattega mustikakook, millel rohkesti mahedamaitselist pudingu-kohupiimatäidist.

  • 1 pakk Vilma Juubeli tordipulbrit
  • 150 g võid
  • 150 g mustikaid
  • 500 g kohupiima
  • 500 g vanillipudingut
  • 2 muna
  • veidi soola
  • 4 spl suhkrut
  • 2 spl jahu
Näpi või ja tordipulber purutaoliseks massiks.
Sega omavahel kohupiim, puding ja munad. Lisa juurde veidi soola, suhkur ja jahu.
Suru 3/4 taignapurust küpsetuspaberiga vooderdatud 26 cm läbimõõduga koogivormi põhja, vala peale kohupiimatäidis ja mustikad ning kata ülejäänud taignapuruga.
Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit, kui kook kipub küpsemise ajal liialt pruunistuma kata see fooliumiga.
Serveeri külmkapikülmana.

Allikas: Vilma retseptiraamat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar