kolmapäev, 14. september 2011

Kreemjas suvikõrvitsa-tuunipasta


Krõbeda juustukattega ja juustuselt veniv hästi hea vormiroog, mis peidab endas ka tuunikala ning mahlast suvikõrvitsat.


Neljale-kuuele
  • 400 g penne-pastat
  • 2 sl pehmet võid
  • 2 sl jahu
  • 2,5 dl piima
  • 150 g juustu
  • 300 g suvikõrvitsat
  • 190 g karp tuunikalatükke õlis
  • Soola-pipart
Sulata või pannil ning puista hulka jahu. Vispelda, kuni jahu hakkab heledalt vahutama. Lisa piim ning klopi ühtlaseks. Keeda keskmisel tulel 4-5 minutit, kuni kaste pakseneb. Riivi juust ning tõsta sellest pool kastme hulka. Maitsesta soola-pipraga.
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi ning sega siis juustukastmega. Lisa jämedalt riivitud suvikõrvits ja nõrutatud tuunikalatükid. Maitsesta. Aseta kogu kraam ahjuvormi, puista üle järelejäänud juustuga ning küpseta ahjus grillrežiimil 5 minutit või kuni juust on kenasti kuldne.

Allikas: Rimi retseptileht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar