pühapäev, 12. juuni 2011

Tatrapuder frikadelli-toorjuustukastmega



  • 150 - 200 g tatart
  • 6-7 dl vett
  • 1 pakk frikadelle (kasutasin Talleggi kanafrikadelle)
  • 200 g toorjuustu (nt maitserohelisega või küüslaugumaitselist)
  • 1-2 spl toiduõli
  • Rohelist sibulat
  • Soola
  • Piima või kohvikoort
Keeda tatar vastavalt maitsele kas sõredamaks või pudrusemaks. Vastavalt sellele lisa ka vett.
Prae pannil vähese toiduõliga sulanud frikadellid küpseks. Lisa frikadellidele toorjuust, keera kuumus madalamaks ja hauta rooga, kuni toorjuust on korralikult sulanud. See võtab umbes 10 minutit. Seejärel lisa nii palju piima või kohvikoort, kuni saad soovitud paksusega kastme.
Serveeri tatart frikadelli-toorjuustukastme ja värske salatiga.

Allikas: Nipiraamat (mai 2011)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar