neljapäev, 16. juuni 2011

Seene-hakklihakaste



  • 300 g hakkliha
  • 200-300 g (sügavkülmutatud) kukeseeni
  • Toiduõli
  • 1 sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • 2-3 spl nisujahu
  • 3 dl piima
  • 3 dl vett
  • Soola
  • Musta pipart
Kuumuta õli pannil, prae hakkliha korralikult läbi. Poole peal lisa ka hakitud sibul ja küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga. Nõruta sügavkülmutatud seened ja lisa hakklihale. Sega läbi, vajadusel maitsesta veel. Raputa peale nisujahu. Sega jahu hakkliha-seente hulka. Jälgi, et jahutükke sisse ei jääks ning kuumuta. Kalla peale piim ja vesi ning lase kaste keema. Hauta madalal kuumusel 5-10 minutit. Serveeri keedetud kartulite, kartulipüree või pastaga.

Allikas: Nipiraamat (märts 2009)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar