kolmapäev, 15. juuni 2011

Struudel vanillikreemi ja rabarberiga




Maitsev lehtaignastruudel, millel täidiseks kreemine keedukreem ning hapukas rabarber.

  • 500 g pärmi-lehttaigent
  • 4 dl hakitud rabarberit
  • 2 muna
  • 3 spl suhkrut + pealepuistamiseks
  • 2 spl jahu
  • 250 g piima
  • 30 g võid
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 muna määrimiseks
Valmista keedukreem. Selleks klopi omavahel munad suhkru ja vanillsuhkruga ning sega piim jahuga. Aseta kauss munaga kuumale veevannile ja sega hulka piima-jahusegu ning võitükid. (Kreemi saab valmistada ka pliidil madalal kuumusel pidevalt segades kuumutades). Kuumuta, kuni on moodustunud paks kreem. Valmiskreem aseta poolelel tainale ja puista peale rabarberid. Kata pealt teise tainapoolega ja määri munaga. Puista peale suhkrut. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuni 20 minutit.

Allikas: Ajakiri Naised

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar