laupäev, 31. juuli 2010

Tomati-juustukastmes kartulid




Minul polnud hakitud koriandrit ega punet,seega jätsin need välja, mugulsibulat oli kodus küll, aga jätsin selle ka lisamata.:) Eriti hõrk roog tuleb värsketest kartulitset.
Neljale
  • 8-12 kartulit
  • 2 sl võid
  • 1 mugulsibul
  • Peotäis rohelist sibulat
  • 2-3 suurt tomatit
  • 2 dl 35% rõõska koort
  • 100 g sulatatud juustu või toorjuustu
  • 1 sl hakitud koriandrit
  • 1 sl hakitud punet
  • 1 tl peenestatud köömneid
  • Soola
  • Pipart

Koori kartulid, värsketelt kaabi ära vaid lahtised koored. Keeda kartulid pehmeks, kurna ja hoia soojas. Kastme valmistamiseks sulata pannil või, lisa hakitud mugulsibul ja roheline sibul ning kuumuta läbi. Lisa kooritud ja tükeldatud tomatid, kuumuta segades 5 minutit. Pane juurde rõõsk koor, koriander, pune ja köömned, maitsesta soola-pipraga. Viimaks sega ettevaatlikult hulka juust ning kuumuta, kuni see on sulanud. Tõsta kaste kuumadele kartulitele.

Allikas: "Nutika perenaise kokaraamat" - Lia Virkus, Pille Enden

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar