laupäev, 9. august 2014

Jogurtijäätis Kinder Delice'ga



  • 168 g (4 tk) Kinder Delice
  • 400 ml rõõska koort
  • 120 g pruuni suhkrut
  • 2 sl kakaopulbrit
  • 1 sl lahustuvat kohvi
  • suurem näpuotsatäis meresoola
  • 1/4 tl vanilliekstrakti
  • 700 g Kreeka jogurtit
Lõika Kinder Delice kuubikuteks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud alusele, hoia jäätise valmimiseni sügavkülmas.
Kuumuta kastrulis koor, suhkur, sool ja vanill keemiseni. Tõsta tulelt, lisa lahustuv kohv ja kakaopulber. Vala läbi sõela ning lase jahtuda. Sega jogurt kooresegusse, lase külmkapis jahtuda.
Valmista jäätisemasinas jäätis. Valmis jäätisesse sega külmunud Kinder Delice kuubikud.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar