pühapäev, 27. aprill 2014

Kana munanuudlitega


Mõnusalt lihtne roog peletab kiirelt nälja. Võid kasutada ka marinaadis kanafileed, sel juhul pole letšot vaja lisada.

  • 400 g kanafileed või kondita kana kintsuliha
  • toiduõli
  • 1-2 dl kodust letšot
  • 2 sibulat
  • 2 küüslauguküünt
  • 400 g sügavkülmutatud porgandi-maisi-herne segu
  • soja- või Worcestershire'i kastet
  • 250 g munanuudleid
  • soola
Kuumuta pannil veidi toiduõli ja prae kanalihatükid kergelt läbi. Kui kanaliha on läbi praetud, lisa juurde sibula-ja küüslaugutükid. Sega läbi. Kalla pannile sügavkülmutatud köögiviljad ja letšo ning keera kuumus madalamaks. Lase köögiviljadel vaiksel tulel valmida. Maitsesta toitu soola ja Worcestershire'i või sojakastmega.
Pane munanuudlid kuuma vette, lisa maitseks natuke soola ja nuudlite kleepumise vältimiseks toiduõli. Kui nuudlid on valmis, kurna ja sega kanaliha ja köögiviljadega. Serveeri.

Allikas: Nipiraamat (veebruar 2014)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar