kolmapäev, 9. aprill 2014

Biskviit-tiramisu


  • 4 munakollast
  • 500 g mascarponet
  • 1 sidrun
  • 5 sl suhkrut
  • 1 sl vanillsuhkrut
  • 1 dl külma espressot või hästi kanget kohvi
  • 4 sl konjakit või brändit
  • 1 biskviitpõhi ( u 400 g)
  • Kaunistamiseks: mõru kakaopulbrit ja marju



Vahusta munakollased suhkruga valgeks vahuks, lisa lusikahaaval mascarpone ja maitsesta riivitud sidrunikoorega. Sega kohvi konjakiga. Tükelda biskviit piklikeks nelinurkadeks ja lao vormi põhja. Immuta korralikult kohviseguga. Laota peale pool mascarponevahust. Lao peale taas biskviiditükid ja immuta taas. Kata ülejäänud kreemiga. Kata pealt kilega ja tõsta vähemalt 5 tunniks külma. Vahetult enne serveerimist sõelu peale kakaopulbrit ja kaunista marjadega.

Allikas: Selveri retseptileht


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar