pühapäev, 3. november 2013

Panniroog kabatšoki ja seentega


  • 2-3 sibulat
  • 600 g kabatšokki
  • 1 sl õli
  • 200 g kukeseeni või muid värskeid metsaseeni
  • 4 sl maitsestamata toorjuustu
  • 1,5-2 dl kohvikoort
  • soola, pipart
Koori ja viiluta sibulad, suuremad poolita enne. Kuumuta sibulaviile pannil õlis 3-4 minutit. Lisa õhukesteks poolrõngasteks lõigatud kabatšokk, kuumuta kuni kabatšokk on pehme. Lisa ka kukeseened ja kuumuta, kuni seentest eralduv vedelik on aurustunud. Miatsesta roog soola-pipraga. Pane juurde toorjuust ja kohvikoor, sega läbi ning hauta mõni minut.
Allikas: "Suvetoidud"


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar