kolmapäev, 2. jaanuar 2013

Lillkapsasuupiste

Ühed väga maitsvad ja krõbedad suupisted, mida on hea dipikastmesse või majoneesi kasta.  Kõige paremad soojalt.

  • 1 keskmine lillkapsas
  • 3-4 muna
  • 3 spl riivitud Parmesani
  • 1 tl soola
  • Riivsaia
  • Praadimiseks õli
Jaga lillkapsas õisikuteks. Lase vesi keema ja hoia õisikuid 3 minutit keevas vees. Siis kalla need sõelale ja lase kohe külma veega üle, et pehmenemine peatuks.
Klopi munad lahti, lisa riivjuust ja sool. Puista riivsai eraldi kaussi.
Aja suurel pannil kuumaks umbes 5 mm kiht õli. Kasta õisikud esmalt riivsaia sisse, siis muna-juustusegusse ja siis veelkord riivsaia sisse ning kohe pannile. Prae pruuniks. Paku koos dipikastmega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar