reede, 15. juuni 2012

Porgandipüreesupp


Nii vähestest ainetest ja nii kerge vaevaga saab valmistada ühe väga maitsva, tervisliku ja toitva supi. Hea kiire ja lihtne teha kui nälg näpistab. Serveeri suppi röstitud saiakuubikutega või väikesteks tükkideks murtud krõbedate näkileibadega.



  • 6 porgandit
  • 2 kartulit
  • 100 g sulatatud juustu
  • Vett
  • Soola
  • Pipart
  • Serveerimiseks röstitud saiakuubikuid või näkileibu
Koori ja tükelda porgandid ja kartulid ning keeda pehmeks. Jäta umbes kolmandik keeduleent potti ja püreeri köögiviljad koos sulatatud juustuga, maitsesta soola ja pipraga. Kui soovid vedelamat suppi, siis jäta kartuleid-porgandeid kurnates keeduleent alles ja lisa seda vajadusel supile juurde. Serveeri suppi koos näkileibade või röstitud saiakuubikutega.

Allikas: Maitse asi



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar