pühapäev, 7. november 2010

Pastavorm keetmata makaronidest ja külmikusse jäänud vorstijuppidest



  • 250 g (spiraal)makarone
  • 200 g vorstitükke ja viinerijuppe
  • 8 dl piima
  • 2 muna
  • Soola ja pastamaitseainet

Pane toored makaronid koos vorstikraamiga võitatud ahjuvormi. Sega omavahel munad ja piim ning maitsesta soola ja pastamaitseainega. Tee üsna soolane kaste, sest makaronid võtavad suure osa maitsest endasse. Kalla piimasegu vormi ja küpseta rooga 200-kraadises ahjus 40 minutit. Söö rohelise salati või külma kastmega.

Allikas: "Tudengitoidud" - Raili Mikk

2 kommentaari:

  1. väga hea kusjuures.

    poes ju müügil ka need knorri vms makaroni-singivormi segupakikesed (et ise ostad veel makaroni, singi, juustu ja piima juurde). korra tegin, a kohutav poetoidu maitse sel juures. samas sõber, kes rimi köögis töötab a just sellepärast toda kiitiski.

    nüüd otsisingi kodusemat varianti, et ilma E-deta asja teha. pastamaitseaine tundub tõepoolest sobiv valik.

    tänud jagamast & homme katsetan ka!

    VastaKustuta