laupäev, 7. august 2010

Ahjupannkook mustikatega







Pehmet mustikatega ahjupannkooki on lihtne valmistada, aga järgmine kord paneksin pisut rohkem suhkrut.
  • 2 dl mustikaid
  • 2 muna
  • 5 dl piima
  • 2,5 dl nisujahu
  • 0,5 dl suhkrut
  • 0,5 tl soola
  • Võid vormi määrimiseks

Vahusta munad. Lisa pool piimast, jahu, suhkur ja sool ning mikserda ühtlaseks. Sega juurde ülejäänud piim. Lase tainal 15 minutit seista. Määri 24-26 cm läbimõõduga ahjuvorm võiga. Vala tainas vormi ja puista peale mustikad. Küpseta 225 kraadise ahju alumisel siinil 20-40 minutit. Serveeri vanillijogurti või pudingiga.

Allikas: "Nutika perenaise kokaraamat" - Lia Virkus, Pille Enden

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar