laupäev, 27. märts 2010

Juustune forellisupp

Maitsev kalasupp, mille valmistasin, kuna nami-nami kooskokkamise teemaks on erinevad kalasupid.
  • 1,5 l kalapuljongit
  • 5 kartulit
  • 200 g sulatatud juustu (Merevaik)
  • 170 maitsestatud toorjuustu
  • 300 g kuubikuteks lõigatud forelli- või lõhefileed
Serveerimiseks:
  • Hakitud värskte tilli
  • Musta pipart
Kuumuta kalapuljong keemiseni. Lisa kartulikuubikud ja keeda peaaegu pehmeks (10-15 minutit). Tõsta pott tulelt, sega lusikakaupa juurde sulatatud juust ning toorjuust. Tõsta pott uuesti pliidile ja lisa kuubikuteks lõigatud forellifilee. Keeda suppi tasasel tulel veel mõned minutit. Serveerimisel puista supile värsket hakitud tilli ning veidi purustatud musta pipart.

Allikas: nami-nami

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar