pühapäev, 31. jaanuar 2010

Krabikreemsupp




Neljale
  • 300 g krabipulki
  • 0,5 l piima
  • 200 g meelepärase maitsega sulatatud juustu (Merevaik)
  • Sidrunipipart
  • Õli
  • Vajadusel soola
Purusta krabipulgad saumikseriga, jäta paar krabipulka kaunistamiseks. Pane paksupõhjalisse potti tilgake õli ning lisa purustatud krabipulgad. Sega hetke ja lisa sulatatud juust. Seejärel vala potti piim ning sega pidevalt madalal kuumusel, et piim põhja ei kõrbeks. Vispelda kreemjat suppi, kuni see on piisavalt kreemjas. Maitsesta suppi sidrunipipraga, kui vaja lisa ka natuke soola. Serveeri koos rohelise sibula ja krabipulga viiludega.
Allikas: kokkama.blogspot.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar