reede, 10. oktoober 2014

Värske kapsa püreesupp


  • 800 g värsket kapsast
  • 0,5 punast sibulat
  • 225 g porgandeid
  • 1-1,5 l vett
  • 200 g toorjuustu
  • soola, pipart
Serveerimiseks:
  • krõbedaid saia- või leivakuubikuid


Tükelda kapsas, porgand ja sibul ning pane potti koos veega keema. Lisa maitseks soola. Keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Seejärel püreesta supp korralikult. Pane supp uuesti tulele ning lisa toorjuust. Kuumuta suppi keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades, kuni toorjuust on sulanud, maitsetsa. 
Serveeri suppi krõbedate saia- või leivakuubikutega.

Allikas: "Retseptisahtel käsitöökapis"


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar