kolmapäev, 1. mai 2013

Riisi-porgandisupp sulatatud juustuga


Mahedamaitselist ja tummist riisi-porgandisuppi on lihtne valmistada ning see toidab hästi kõhtu. Tänu rohkele sulatatud juustule on see supp ka mõnusalt kreemjas. Kui armastad vedelamaid suppe, siis lisa puljongit juurde.
  • 2 sl õli
  • 1 sibul
  • 300 g porgandeid
  • 80 g pikateralist riisi
  • 1 l köögiviljapuljongit
  • 100-200 g sulatatud juustu
  • Soola
  • Musta pipart
  • Hakitud tilli
Riivi porgandid ning haki sibul. Kuumuta potis õli, lisa sibul ja porgand ning prae paar minutit. Sega juurde riis ning kuumuta veel minut aega. Lisa kuum puljong, kuumuta keemiseni. Siis alanda kuumust ning kata pott osaliselt kaanega. Keeda tasasel tulel umbes 20 minutit, kuni riis ja porgand on pehmed. Lisa toasoe sulatatud juust ning sega, kuni see on supi sisse lahustunud. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel puista peale hakitud maitserohelist.

Allikas: Nami-nami



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar