neljapäev, 30. mai 2013

Küpsisekook šokolaadikreemiga


Hästi lihtsalt valmiv kakaokohupiima, mustsõstramoosi ja šokolaadikreemiga küpsisetort. Tänu rohkele kohupiimakreemile jääb lõpptulemus parajalt mahlane. Šokolaadikreem teeb koogi eriti maitsvaks ning mustsõstramoos tasakaalustab koogi magusust.


  • 2 pk (à 180 g) küpsiseid
  • Immutamiseks piima
  • 200 g šokolaadi-pähklikreemi (Nussa, Nutella)
  • 0,5 - 1 dl mustsõstrakeedist
  • 500 - 600 g kakaokohupiimakreemi
Jaga küpsisekogus neljaks. Immuta küpsiseid piimaga ja lao esimene kiht vormi põhja. Määri küpsistele šokolaadi-pähklikreemi ja seejärel laota peale kiht kohupiimakreemi. Aseta peale teine kiht küpsiseid. Tõsta sellele kiht mustsõstrakeedist ja kohupiimakreemi ning kata küpsistega. Lao veelkord peale pähklikreem ja kohupiim, kata neljanda küpsisekihiga. Kata kohupiimakreemiga ja raputa peale küpsisepuru. Enne serveerimist lase vähemalt 4-5 tundi külmas seista.

Allikas: "100 kooki 3"


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar