laupäev, 9. veebruar 2013

Liha majoneesis


Niiviisi valmistatud liha jääb pehme ja mahlane. Rohkest majoneesist ja juustust sulab pealmistele lihaviiludele mõnus juustune kiht. Samuti valmib küpsemise ajal lihast eraldunud mahlast, veest, majoneesist ja juustust kaste. Lihtne ja maitsev.


  • 1 kg sealiha
  • Soola
  • Musta pipart
  • 200 g riivitud juustu
  • 2 sibulat
  • 500 g majoneesi
  • Vett
Pane pool viilutatud lihakogusest haudepotti, raputa peale soola ja pipart, tükeldatud sibul ja pool riivitud juustust. Seejärel pane teine kiht liha, millele puista samuti soola, pipart, hakitud sibulat ja juustu. Vala kõik üle majoneesiga ja lisa natuke vett (umbes 1 cm jagu poti põhja). Kata pott fooliumi või kaanega ja küpseta 180 kraadi juures 1-2 tundi, kuni liha on pehme.

Allikas: "101 argirooga"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar