esmaspäev, 12. detsember 2011

Jõulutrühvlid


Trühvlid, millesse on peidetud nii vürtsikaid piparkooke kui ka krõmpsuvaid pähkleid ja küllaga šokolaadi - nii tumedat kui ka valget. Enne serveerimist peaksid need trühvlid kindlasti mõned tunnid toasoojas seisma, et need pehmeneksid (külmkapikülmana on nad liiga kõvad).
Sobivad hästi ka kinkikotti pistmiseks.


u 12-15 tk
  • 100 g valget šokolaadi
  • 50 g piparkooke
  • 50 g metspähkleid
Kate:
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • Piparkoogipuru
Valge šokolaad sulatada vesivannil, lisada purustatud piparkoogid ja tükeldatud pähklid. Segada läbi ja vormida pallikesed. Jätta tahenema.
Katte jaoks sulatada tume šokolaad vesivannil ja kasta pallikesed šokolaadi sisse. Seejärel veeretada trühvleid veel piparkoogipurus. Panna külmkappi tahenema. Enne serveerimist lasta trühvlitel mõned tunnid toasoojas seista.

Allikas: Kokkamine


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar