esmaspäev, 2. detsember 2013

Kergelt tšilline juustupirukas


Põhi:
  • 75 g võid
  • 100 g ricotta kohupiima
  • 1 muna
  • 200 g jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl soola
  • 1/4 tl kuivatatud oreganot
Täidis:
  • 400 g Philadelphia sweet chilli toorjuustu
  • 3 muna
  • 250 g mozzarella juustu
  • 200 g riivjuustu


Sega sulatatud võiga ricotta, löö sisse muna ning sega ühtlaseks. Lisa sool ja oregano. Sega küpsetuspulber jahuga ning sega kõik taignaks kokku. Vooderda 24 cm pirukavormi põhi ja ääred taignaga ning aseta täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Mikserda kokku toasoe toorjuust. Lisa ükshaaval munad ning vahusta ühtlaseks. Riivi mozzarella ning sega koos riivjuustuga täidisesse. Vajadusel lisa veidi soola. Vala täidis põhjale.
Kuumuta ahi 200 kraadini ning küpseta pirukat 35 minutit. Enne serveerimist lase pirukal veidi jahtuda.

Allikas: Toidujutud

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar