neljapäev, 23. detsember 2010

Kalkuniroog



  • 700-800 g pehmet kalkuniliha
  • 150-200 g tugeva suitsumaitsega pekisemat liha või sinki
  • 1-2 spl jahu
  • 2 dl kohvikoort
  • Soola
  • Pipart
  • Riivjuustu
Serveerimiseks:
  • Riisi
  • Värsket salatit
Tükelda kalkuniliha suuremateks ja suitsuliha väiksemateks kuubikuteks ning küpseta praekotiga ahjus 200 kraadi juures 25-30 minutit. Samal ajal pane riis keema ja riivi juust.
Kalla pehme liha potti, lisa jahu ja koor, maitsesta pipraga. Kui suitsuliha on soolane, ole soola lisamisega ettevaatlik. Keeda veidi. Serveerimisel raputa kuumale lihale veidi riivitud juustu. Paku riisi ja salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar