Nisujahuvaba tervislik ja vähemagus kohupiimakook maitseb parimalt külmalt.
Purusegu:- 6 dl rukkijahu
- 1,5 dl suhkrut
- 150 g võid
- 2 spl kakaod
Täidis:
- 125 g hapukoort
- 750 g kohupiima
- 4 muna
- 1 dl suhkrut
- Vaniljesuhkrut
- 300 g mustsõstraid
Puru jaoks mudi sõrmede vahel jahu, või, suhkur ja kakao ühtlaseks. Täidise ained, välja arvatud marjad, mikserda ühtlaseks seguks. Puista küpsetuspaberiga kaetud väiksemale ahjuplaadile 2/3 purusegust, kalla peale kohupiimasegu, laota sellele marjad ning kata need ülejäänud puruseguga. Küpseta 200 kraadi juures 35-40 minutit. Enne lahtilõikamist lase koogil jahtuda.
Allikas: Perenaine.ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar