Põhi:
- 250 g Digestive küpsiseid
- 100 g sulatatud võid
- 400 g maitsestamata toorjuustu
- 1,5 dl suhkrut
- 2 muna
- 1 sidruni riivitud koor
- 3 dl vaarikaid
- 50 g valget šokolaadi
- 3 dl hapukoort
- 3 sl suhkrut
- Vaarikaid
- 50 g valget šokolaadi
Vahusta omavahel toasoe toorjuust, suhkur, munad ja sidrunikoor. Sega hulka vaarikad ja vala segu koogipõhjale, küpseta 30-35 minutit.
Sulata valge šokolaad kuumaveevannis. Sega hapukoor suhkruga, lisa sulatatud šokolaad ja määri kreem ettevaatlikult koogile. Küpseta veel 15-20 minutit. Lase koogil jahtuda ja pane üheks ööks külma.
Kaunista vaarikate ja riivitud šokolaadiga.
Suurepärane juustukook! Olen teinud juba kaks korda ja täna tuleb kolmas kord. Olen pannud vaarikaid pigem küll täidisesse, seekord proovin mustikatega.
VastaKustutaRõõm kuulda. Mustikatega võib ka kindlasti väga hea kook tulla :)
Kustuta