Imeliselt kreemja täidise ja karamellise kattega lihtne, kuid väga maitsev magustoit.
Neljale (290 kcal ports)
- 150 g mustikaid
- 50 g suhkrut
- Veidi jahvatatud kaneeli
- 0,5 sidruni mahl ja riivitud koor
- 1 tl maisijahu + 1 tl külma vett
- 200 g toorjuustu
- 150 g paksu maitsetamata jogurtit (nt Kreeka jogurt)
- 1 tl vanilliekstrakti
- 4 Digestive küpsist
- 4 sl Demerara suhkrut
Sega toorjuust, jogurt, vanilliekstrakt ja riivitud sidrunikoor ning ülejäänud suhkur.
Tõsta marjadele purustatud küpsised ja juustusegu.
Kata vormid toidukilega ja lase 1 tund külmas seista.
Tõsta igale magustoidule 1 sl Demerara suhkrut ja karamellista seda leeklambiga või tõsta ahju grillrežiimi alla. Tõsta karamellistatud brüleed veel 30 minutiks kuni terveks ööks külma.
Allikas: Oma Maitse (august 2011)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar