esmaspäev, 22. august 2011

Hapukoore-kommikook piparkookidega


Põhi:
  • 250 g piparkooke
  • 100 g võid, sulatatuna
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 2 sl piima
Kate:
  • 500 g hapukoort
  • 3 muna
  • 200 g toorjuustu
  • 175 g suhkrut
  • 3 sl jahu
  • 150 g komme, tükeldatuna (kasutasin Geisha komme)
Purusta piparkoogid peeneks ning sega sulatatud või, vanillisuhkru ja piimaga. Lao segu küpsetuspaberiga vooderdatud kandilise koogivormi (kasutasin 25x22 cm) põhjale.
Pane kõik katte ained kaussi (va kommid) ning mikserda segu segamini. Seejärel sega taignale sisse kommitükid. Vala kate piparkoogipõhjale ning küpseta 180 kraadises ahjus ca 40 minutit. Lase enne söömist jahtuda.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar