kolmapäev, 24. august 2011

Põldoad singiga



Neljale-kuuele
  • 500 g kooritud põldube
  • Meresoola
  • 3 spl oliiviõli
  • 100 g sinki
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • Musta pipart
  • 1 spl hakitud peterselli
Esmalt tuleb koorida tavalised põldoad, mitte ainult kaunast välja võtta vaid ka ubade ümber olev kest eemaldada.
Pane põldoad soolaga maitsestatud keevasse vette, aja uuesti keema ja lase keeda 2-3 minutit või kuni oad on pehmed. Vala sõelale, lase üle külma veega ning lase nõrguda.
Kuumuta õli pannil, lisa kuubikuteks lõigatud sink ja prae paar minutit. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae kuni needki on pehmed. Kalla pannile ka keedetud oad ja kuumuta segu pidevalt segades veel paar minutit. Puista peale hakitud petersell.

Allikas: Köögitoimkond

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar