reede, 5. august 2011

Hakkliha-suvikõrvitsarull




  • 600 g hakkliha
  • 1 dl riivsaia
  • 1 dl vett
  • 0,5-1 tl soola
  • 1 muna
  • Pipart
Täidis:
  • 1-2 väiksemat suvikõrvitsat
  • 1 sibul
  • 2-3 spl toiduõli
  • 150 g riivjuustu
  • Soola
Kalla vesi kaussi, sega sisse riivsai ja jäta mõneks ajaks paisuma. Seni vaalmista täidis. Haki sibul ja lõika suvikõrvits väikesteks tükkideks ning prae pannil kergelt läbi, maitsesta soolaga.
Pane hakkliha suuremasse kaussi, lisa vees paisunud riivsai, muna, sool ja pipar. Sega ühtlaseks tainaks ning aja küpsetuspaberile nelinurkselt laiali.
Laota jahtunud täidis hakklihale, riputa peale riivjuust. Rulli kõik paberi abil kokku. Küpseta hakkliharulli 200kraadises ahjus 30-45 minutit.
Lase rullil veidi jahtuda ning lõika siis 2-3 sentimeetristeks viiludeks. Serveeri toorsalati või kodujuustuga.

Allikas: Nipiraamat (detsember 2008)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar