- 600 g hakkliha
- 1 dl riivsaia
- 1 dl vett
- 0,5-1 tl soola
- 1 muna
- Pipart
- 1-2 väiksemat suvikõrvitsat
- 1 sibul
- 2-3 spl toiduõli
- 150 g riivjuustu
- Soola
Pane hakkliha suuremasse kaussi, lisa vees paisunud riivsai, muna, sool ja pipar. Sega ühtlaseks tainaks ning aja küpsetuspaberile nelinurkselt laiali.
Laota jahtunud täidis hakklihale, riputa peale riivjuust. Rulli kõik paberi abil kokku. Küpseta hakkliharulli 200kraadises ahjus 30-45 minutit.
Lase rullil veidi jahtuda ning lõika siis 2-3 sentimeetristeks viiludeks. Serveeri toorsalati või kodujuustuga.
Allikas: Nipiraamat (detsember 2008)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar