pühapäev, 20. detsember 2009

Jõuluse kattega pirni-šokolaadikook





  • 150 g võid või margariini
  • 150 g tumedat šokolaadi
  • 2 muna
  • 0,5 tl kaneeli
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 2 dl jahu
  • 6 suuremat pirni
  • 2 spl fariinsuhkrut
  • 0,5 tl piparkoogimaitseainet

Sulata või ja tükelda sellesse šokolaad. Sega, kuni šokolaad on täielikult sulanud. Vahusta munad suhkruga ning sega hulka jahu-kaneeli-küpsetuspulbrisegu. Lisa ka või-šokolaadisegu ja sega ühtlaseks. Koori ja viiluta pirnid väiksemateks tükkideks ning sega tainasse. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi. Raputa koogile fariinsuhkrut ja soovi korral piparkoogimaitseainet. Küpseta 175 kraadises ahjus 35-45 minutit.

Allikas: Kokkama Ragnega



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar