reede, 27. juuli 2012

Vanillikissell kirssidega


Kirsitükkidega vanillimaitseline kissell maitseb kõige paremini külmalt. Pehme valge kisselli muudavad erilisemaks ja maitsvamaks kirsid, mis annavad magustoidule värskust ja hapukust. Meenutab veidi piimakisselli, kuid sisaldab lisaks ka mune, mida tavalise piimakisselli valmistamiseks vaja pole.




  • 8 dl piima
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2 muna
  • 3 sl kartulitärklist
  • Veidi kaneeli
  • Vanillsuhkrut
  • Kirsse
Sega piim, suhkur, kaneel ja munad potis. Nirista juurde vähese veega segatud tärklis. Kuumuta pidevalt segades, kuni kissell pakseneb. Lisa tükeldatud kirsid ja maitsesta vanillsuhkruga.

Allikas: Nami-nami

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar