esmaspäev, 2. juuli 2012

Risotto Primavera


 Neljale

  • 100 g risotoriisi
  • 100 g külmutatud herneid
  • 1 sibul
  • 150 g tükeldatud aedube
  • 0,5 l köögiviljapuljongit
  • 1 dl valget veini
  • 50 g võid
  • 100 g Valio Forte juustu
  • 100 g riivitud juustu
  • Soola, pipart
Sulata potis või ja prae hakitud sibulat 5 minutit. Lisa riis ja prae veel minut. Hakka tasapisi lisama puljongit nii, et riis oleks kogu aeg vedelikuga koos. Ära lase risotol ära kuivada. Sega riisi pidevalt, ja nii kui tundub, et jälle on vedelikku vaja, siis lisa aga puljongit ja valget veini. Kui oled risotot niimoodi 15 minutit seganud, lisa herned, aedoad ja riivitud juustud. Keeda kuni riis on al dente, aga kreemjas. Lisa vajadusel soola ja pipart. Serveeri kuumalt.

Allikas: Mugandatud ajakirjast Oma Maitse (juuni 2012)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar