neljapäev, 26. juuli 2012

Juustuga üleküpsetatud peedi-kiluvorm


Lihtne vormiroog keedetud peedist, kartulist ja vürtsikilust. Viimane annab toidule hea soolaka maitse.




  • 1 karp (250 g) Saare vürtsikilu
  • 3 väiksemat keedupeeti
  • 4-5 keedetud kartulit
  • 2 muna
  • 1 dl piima
  • Soola ja pipart
  • 1,5 dl riivjuustu
Puhasta vürtsikilud. Viiluta kartul ja peet õhukeselt. Lao võitatud ahjuvormi kiht kartulit, kiht peeti ja kiht kilu, siis uuesti kartulit, peeti ja kilu. Klopi munad kergelt lahti ja sega piimaga läbi. Lisa maitseks veidi soola ja pipart ning vala ühtlaselt vormile. Raputa üle juustuga ja küpseta eelkuumutatud 200-kraadises ahjus 35-40 minutit.

Allikas: "Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar