pühapäev, 1. juuli 2012

Maasikamoos tumeda šokolaadiga


Hõrk ja šokolaadine maasikamoos maitseb justkui šokolaadimaius, mida on hea ka otse purgist lusikaga limpsida või määrida seda saiale, pannkoogile, küpsisele. Ka hommikuse pudru muudab see moos erilisemaks.



  • 1 l maasikaid
  • 4 dl suhkrut
  • 150 g mõru (70%) šokolaadi
Puhasta maasikad ja poolita, suuremad lõika neljaks. Pane roostevabasse kastrulisse, lisa suhkur ja sega. Kuumuta keemiseni ja keeda 15 minutit. Eemalda vaht ja tõsta pott tulelt. Lisa hulka tükeldatud šokolaad, sega hästi ja tõsta puhastesse purkidesse. Sule kaanega.

Allikas: "Šokolaad" - Angeelika Kang, Lia Virkus



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar