teisipäev, 20. juuli 2010

Tatrahelbepuder suvemarjadega



Kuuele
  • 5 dl tatrahelbeid
  • 1 l vett ja/või piima
  • 5-6 dl marju
  • 1-1,5 dl pruuni suhkrut (nt demerara või muscovado)
  • Soola
Kuumuta vesi ja/või piim keemiseni, lisa segades tatrahelbed ja veidi soola. Kui kasutad kõvemaid marju (sõstrad, pohlad, tikrid), lisa kohe ka need. Keeda väiksel tulel 4-5 minutit ja maitsesta suhkruga. Kui tarvitad pehmemaid marju (maasikaid, vaarikaid, mustikaid), sega need pudrusse koos suhkruga. Tõsta pott pliidilt ning lase pudrul kaane all veel 5 minutit haududa.
Allikas: "Pudrud hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks" - Pille Enden

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar