kolmapäev, 14. juuli 2010

Õunaomlett






Magus suus-sulav omlett sobib nii hommikusöögiks kui ka magustoiduks. Väga nämma omlett!
Kui õunamoosi pole, siis ei tasu omletti tegemata jätta, kasuta seda moosi, mis käepärast on või mis maitseb.
  • 2 muna
  • 0,5 dl 35% rõõska koort
  • 2 sl suhkrut
  • Vanillsuhkrut
  • 1 dl õunakeedist
  • Praadimiseks võid
  • Kaunistamiseks tuhksuhkrut
Löö munad katki ja klopi koore ja suhkrutega lahti. Sulata pannil veidi võid ning kalla munasegu pannile. Kuumuta tasasel tulel servadest keskele segades, kuni munamass on kergelt hüübinud, aga pealt veel veidi pehme. Tõsta õunamoos ühele omletipoolele, keera teine pool peale. Libista omlett taldrikule, sõelu peale tuhksuhkrut. Serveeri kohe.
Allikas: Nami-nami

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar