Hästi kreemjas ja suus-sulav kook. Küpsetasin koogi õhtul valmis ja järgmisel päeval sõime külmkapikülmana. Kuigi küpsetamisel pole kasutatud vesivanni ei ole kook üldsegi kuiv.
PÕHI:
- 75 g võid
- 200 g Digestive küpsiseid
- 2 sl kohvikoort või vett
- 2 sl suhkrut
- 200 g (4 dl) mustikaid
- 400 g maitsestamata toorjuustu
- 1,5 dl suhkrut
- 4 muna
- 2 tl vanillsuhkrut
- 2 dl maitsestamata kohupiimapastat
- 1 sl maisi- või kartulitärklist
- 1 dl vanillikohupiimapastat
- Mustikaid
PS! Koogi võid juba päev enne serveerimist valmis küpsetada ja külmkapis hoida ning vahetult enne serveerimist kaunistada.
Allikas: "Marjaraamat" - Lia Virkus, Maire Suitsu
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar