kolmapäev, 7. juuli 2010

Rukkileib šokolaadi ja maasikatega


 Kiirel hommikul kui tahad midagi magusat, aga lihtsat on rukkileib šokolaadi ja maasikatega heaks valikuks. Veidi uutmoodi magustoit, mis on sellegi poolest maitsev. Soe leib, sulanud šokolaad ja mahlased ning magusad maasikad maitsevad koos suurepäraselt. 



Neljale
  • 4 viilu rukkijahust koorikleiba
  • 200 g tumedat või piimašokolaadi
  • 20 väiksemat maasikat
Pruunista leivapoolikud kuumas ahjus, kuival pannil või rösteris. Pane leivaviiludele tükkideks murtud šokolaad ja kata poolitatud maasikatega. Lase paar-kolm minutit seista, et šokolaad hakkaks sulama.

Allikas: "Marjaraamat" - Lia Virkus, Maire Suitsu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar