esmaspäev, 31. oktoober 2011

Suvikõrvits singiga


  • 600-700 g suvikõrvitsat
  • 250 g maasuitsusinki
  • 1-2 sibulat
  • 150 g toorjuustu
  • Vajadusel soola
  • Musta pipart
Lõika suvikõrvitsad, sibulad ja sink kuubikuteks. Kuumuta pann ja prae sinki väheses õlis, kuni see veidi pruunistub (kui kasutad pekisemat sinki, pole õli vaja lisada). Lisa sibul ja kuumuta. Kui sibulad on muutunud klaasjaks, lisa suvikõrvitsatükid. Kuumuta pidevalt segades, kuni kõik koostisained on pehmed. Lõpuks lisa toorjuust. Maitsesta. Toit on valmis, kui toorjuust on mõnusalt sulanud ja suvikõrvitsa ja singi segule on tekkinud mõnus kaste.

Allikas: Naisteleht


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar