pühapäev, 23. oktoober 2011

Rullkõrvitsapannkoogid

Maitsvad pisikesed soolased ja krõbedate äärtega pannkoogid. Majonees ja parmesani juust annavad pannukatele pehmuse ja hea maitse. Riivitud rullkõrvits aga lisab mahlakust ja tervislikkust.

  • 2 dl jahu
  • 100 g riivitud Parmesani
  • 1 tl kuivatatud punet
  • Soola ja pipart
  • 350 g rullkõrvitsat
  • 2 muna
  • 1 väike sibul
  • 1 dl majoneesi
  • 50 g võid
  • Serveerimiseks hapukoort või majoneesi
Sega ühes kausis jahu, riivjuust, sool, pipar ja pune. Riivi rullkõrvits ning sega juurde munad, hakitud sibul ja majonees. Ühenda segud ühtlaseks tainaks.
Sulata pannil või, prae selles väikesed koogid kummaltki poolt kuldpruuniks ja tõsta majapidamispaberile nõrguma. Serveeri hapukoore või majoneesiga.

Allikas: "Toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad" - Pille Enden






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar