Üks lihtne küpsetatud magustoit, millele halvaa annab just selle õige maitse.
Neljale
- 10 tumedat šokolaadiküpsist (Selga, Ekstra vm)
- 2 dl hapukoort
- 5 sl suhkrut
- 2 muna
- 1-2 kooritud ja tükeldatud õuna
- Kaneeli
- 50 g peeneks hakitud halvaad
- Pruuni suhkrut
Murenda küpsised ja jaota pool küpsisepurust nelja brüleevormi põhja. Sega kokku hapukoor, suhkur ja munad ning vala pool saadud segust vormidesse küpsisepuru peale. Seejärel jaota vormidesse õunatükid, raputa peale kaneeli ja halvaapuru. Selle peale pane ülejäänud küpsisepuru ja siis hapukooresegu. Kõige peale raputa pruuni suhkrut. Küpseta ahjus 190 kraadi juures 15-30 minutit. Serveeri jäätisega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar