- 300 g õunatükke
- 3 sl suhkrut
- 1,5 tl kaneeli
- 200 g kaeraküpsiseid
- 75 g võid
- 0,5 tl kaneeli
- 400 g toorjuustu
- 2 dl suhkrut
- 200 g kohupiimapastat
- 1 tl vanillisuhkrut
- 3 muna
- 0,5 tl kaneeli
Sulata või potis. Purusta küpsised peeneks, lisa kaneel ning sulatatud või. Sega kõik ühtlaseks. Suru küpsisesegu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (22 cm) põhja.
Täidise valmistamiseks sega toasoe toorjuust, suhkur, kohupiimapasta ja vanillisuhkur ühtlaseks, lisa segades juurde munad ja kaneel. Kõige viimasena sega sisse ahjus küpsetatud õuna segu. Vala segu küpsisepõhjale.
Kuumuta ahi 200 kraadini. Pane kook ahju ning alanda koheselt temperatuuri 160 kraadini. Küpseta kooki 1 tund ja 10 minutit ning seejärel lase järelküpseda kinnise ahjuuksega ahjus 1 tund. Seejärel tõsta kook ahjust, lase tunnike veel jahtuda ning seejärel aseta külmkappi kuni järgmise päevani.
Allikas: Kokkama Ragnega
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar