Põhi:
- 125 g võid
- 2,5 dl nisujahu
- 0,5 tl soola
- 1-2 sl vett
- 200 g suitsusinki
- 200 g fetajuustu
- 100 g spinatit (värsket või külmutatud)
- 1 sibul
- 4 muna
- 1 dl hapukoort
- 1 dl piima
- 0,5 dl tilli
- 0,5 tl muskaatpähklit
Pese ja kuivata spinatilehed, rebi väiksemateks tükkideks. Külmutatud spinat sulata, pigista vesi välja.
Koori ja tükelda sibul. Kuumuta sibulat ja spinatit väheses võis madalal kuumusel mõned minutid.
Laota sibula-spinatisegu ja singikuubikud pirukapõhjale, pudista peale feta. Klopi vispliga munad, lisa hapukoor, piim, hakitud till ja muskaatpähkel. Kalla vormi ja küpseta veel 30 minutit või kuni pirukas on küps.
Allikas: Selveri retseptileht
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar