teisipäev, 10. august 2010

Värsked kartulid valge kastmega



Neljale
  • 800 g värskeid kartuleid
  • 3 muna
  • 5 dl piima
  • 3 sl nisujahu
  • 50 g sulatatud juustu
  • Näpuotsatäis valget pipart
  • Soola
  • Rohelist sibulat
Pane munad potti keema. Pese kartulid puhtaks ja soovi korral kraabi koor ära ning pane munade juurde keevasse vette.
Sega teises potis piim nisujahuga. Aja keema, kogu aeg korralikult segades. Kui segu pakseneb, siis lisa sulatatud juust ja valge pipar.
Koori ja tükelda kõvakskeedetud munad. Haki roheline sibul peeneks.
Lisa tükeldatud munad ja peenekshakitud roheline sibul kastmesse, maitsesta soolaga. Serveeri kaste keedetud värskete kartulite juurde.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar