Neljale-kuuele
- 1 l kukeseeni
- 2 tl võid
- 1 sibul
- 1 küüslauguküüs
- 1 porgand
- 1 l kanapuljongit
- 3 suurt kartulit
- 100 g sulatatud juustu (naturaalset või kukeseenemaitselist)
- Soola
- Pipart
- Tilli
Kuumuta seeni kuival pannil, kuni vedelik aurustub. Lisa või ja prae seeni 2-3 minutit. Koori ja tükelda sibul, haki küüslauk. Koori ja riivi porgand. Tõsta seened, porgand, sibul ja küüslauk kastrulisse ning kuumuta hetke. Lisa puljong, lase keema ja hauta 5 minutit. Lõika kartulid kuubikuteks, lisa supile ja keeda 10-15 minutit, kuni kartul on pehme. Tõsta potist kaussi 2 dl puljongit ja sega sulatatud juustuga, kuni segu on ühtlane. Vala tagasi potti, maitsesta soola ja pipraga ning hauta veel 5 minutit. Raputa peale ohtralt hakitud tilli.
Allikas: "Metsa maitsed" - Pille Enden, Kadri Vilen
Suurepärane! Panin porgandit ja hernest ohtralt, kõik söövad ja kiidavad taevani
VastaKustuta