Pehmet mustikatega ahjupannkooki on lihtne valmistada, aga järgmine kord paneksin pisut rohkem suhkrut.
- 2 dl mustikaid
- 2 muna
- 5 dl piima
- 2,5 dl nisujahu
- 0,5 dl suhkrut
- 0,5 tl soola
- Võid vormi määrimiseks
Vahusta munad. Lisa pool piimast, jahu, suhkur ja sool ning mikserda ühtlaseks. Sega juurde ülejäänud piim. Lase tainal 15 minutit seista. Määri 24-26 cm läbimõõduga ahjuvorm võiga. Vala tainas vormi ja puista peale mustikad. Küpseta 225 kraadise ahju alumisel siinil 20-40 minutit. Serveeri vanillijogurti või pudingiga.
Allikas: "Nutika perenaise kokaraamat" - Lia Virkus, Pille Enden
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar