PÕHI:
- 175 g Domino küpsiseid
- 75 g võid
- 400 ml maitsestamata jogurtit
- 4 spl suhkrut
- 400 ml 35% rõõska koort
- 2 spl suhkrut
- 2 tl vanillsuhkrut
- 4 spl želatiini
- Mustikaid
Puista želatiin umbes 160 ml vette ja lase paisuda 15 minutit. Siis vala kastrulisse ja kuumuta ettevaatlikult, samal ajal segades, kuni želatiin lahustub. Lase jahtuda.
Sega jogurt 4 spl suhkruga. Vahusta koor 2 spl suhkru ja 2 tl vanillisuhkruga. Sega omavahel jogurt ja vahukoor. Lisa pidevalt segades peenikese nirena vedeldatud želatiin. Vala täidis küpsisepõhjale ja lase külmkapis tarduda. Kui tort on tarretunud, eemalda ta vormist ja aseta vaagnale. Puista peale rohkelt mustikaid.
Allikas: Siit nurgast ja sealt nurgast
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar